det är tillbaka. ainakin luulen niin. oireet on samat, vaikkakaan tämä ei ole vielä edennyt pitkälle. tahtoisin lääkettä NYT ettei etenisikään. mutta lääkärillä ei ole kiire. kävin testeissä (taas) ja nyt odotan (taas).
 toivottavasti tämä on se.
 eikä jotain muuta.

 tänään pitäisi tehdä kaikkea. kaikki mitä on tehtävissä. ostaa ja pakata ja nähdä ihmisiä. ei ehdi. eikä jaksa, tämän tulehduksen kanssa. en pysty tajuamaan, että en ole enää kopiointisika. kävin aamulla työpaikalla kertomassa että olen kipeä ja tarvitsen lomaa. samalla palautin avaimen ja henkilökortin ja kähvelsin pahvilaatikoita.
 en mene sinne enää.
 hiiiiiiii.

 pää ei tajua sitä - vapaa! huomenna lähden kotikotiin olemaan viimeiseksi suomiviikoksi.
 flóki menee tukholmaan lepyttelemään siskonsa. kesästä ei tullut aivan uumoillun kaltainen. siitä tuli parempi minulle ja flókille, mutta katla ei ole ollut ihan hirveän tyytyväinen tähänastiseen tukholmaan. tulivuori purkautuu. päälleni satelee kiviä ja laavaa. toivottavasti flóki saa estettyä tuhkan laskeutumisen.
 ja tulee sinne hallikin.
 joten mentävä on.
 
 eri paikkoihin. ihan käsittämätöntä - we kiss goodbye tomorrow and see each other in iceland. typ om en vecka. reiluVIIKKO ja olemme siellä. ihan mieletöntä. :)